Main Menu

Amstelhof

Laatste Nieuws!

Vakantiefoto 2018

Stuur jou ultieme hardloop of wandel vakantiefoto naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of whatsapp naar 06-27140544

We maken er een leuk album van!

 

Mededeling

In de zomerperiode zal elke laatste woensdag van de maand de looptraining in de ochtend en de avond in het Amsterdamse bos plaatsvinden, Het niveau van de training is zoals gebruikelijk op deze trainingsuren. We verzamelen op de parkeerplaats nabij het KLM gebouw aan de Blekerskade.

Er is ook de mogelijkheid om 9.00 en 19.00 uur gezamenlijk te vertrekken vanaf Amstelhof.

Datums:

  • 30 mei
  • 27 juni
  • 25 juli
  • 29 augustus
  • 26 september

Aanvang van de training is 9.30 en 19.30 uur.

 

Algemeen promotie Amstelhof Running Filmpje


Heb je twijfel of je huidige hardloopschoenen voor jouw de juiste of nog in bruikbare staat zijn? leden van Amstelhof Running, Start to Move en Amstelhof Health Club kunnen gratis onafhankelijk advies krijgen bij de sportpodoloog mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Hardlooptrainingen voor bedrijven
Amstelhof Running heeft voor bedrijven diverse hardloop activiteiten, misschien iets voor jou en je collega's?
Kilik hier voor meer informatie.

Promotiefilmpje Amstelhof Running Bekijk hier het promotiefilmpje

Meld je ook aan op facebook!
En weet wat er speelt onder de lopers van Amstelhof RunningWil je ook een keer meetrainen met Amstelhof Running? Je bent geen lid van Amstelhof Running of Amstelhof Sport & Health Club maar wilt graag een keer geheel vrijblijvend meetrainen?
Laat even weten dat je komt via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.